Vrijgezellenfeest in Gent


Een vrijgezellenfeest in Gent? Uiteraard start die met een spannende paintballsessie! Paintball is dan ook ideaal om de dag mee te beginnen: een actieve en sportieve activiteit waarbij iedereen zich helemaal kan uitleven. Of je nu heel atletisch of juist totaal niet fit bent, paintball is geschikt voor iedereen.

We krijgen zowel vrijgezellenfeesten van mannen als vrijgezellenfeesten van vrouwen over de vloer. Soms komen mannen en vrouwen samen paintballen, om vervolgens de rest van de dag apart door te brengen.
Wij zorgen ervoor dat de vrijgezel een beetje extra in de verf wordt gezet, maar tegelijk dat het leuk wordt voor iedereen.

overlapping-image
Vrijgezellenfeest Gent mannen vrouwen paintball

Vrijgezellenfeest in Gent


Een vrijgezellenfeest in Gent? Uiteraard start die met een spannende paintballsessie! Paintball is dan ook ideaal om de dag mee te beginnen: een actieve en sportieve activiteit waarbij iedereen zich helemaal kan uitleven. Of je nu heel atletisch of juist totaal niet fit bent, paintball is geschikt voor iedereen. We krijgen zowel vrijgezellenfeesten van mannen als vrijgezellenfeesten van vrouwen over de vloer. Soms komen mannen en vrouwen samen paintballen, om vervolgens de rest van de dag apart door te brengen.
Wij zorgen ervoor dat de vrijgezel een beetje extra in de verf wordt gezet, maar tegelijk dat het leuk wordt voor iedereen.

Organiseer je een vrijgezellenfeest? Kies dan zeker voor Paintball Gent!
Hoe verloopt je vrijgezellenfeest?

We ontvangen je in ons cafetaria en geven een duidelijke briefing. Je krijgt een versgewassen overall in jouw maat en de uitrusting die je nodig hebt, waarna de actie begint! Je speelt verschillende games op het gigantische indoor speelveld en je wordt daarbij de hele tijd door ons ervaren team begeleid. We mengen jullie nooit samen met anderen, zodat jouw groep steeds exclusief over het hele terrein kan beschikken. Afgaand op de honderden groepen die jou voorgingen, garanderen we dat ook jouw vrijgezellenfeest bij ons de max zal zijn!

Na het paintballen

Bij elk vrijgezellenfeest horen uiteraard opdrachten die de vrijgezel moet vervullen, vaak krijgt hij of zij een speciaal pak om extra op te vallen. Op een tiental minuten sta je in het prachtige verkeersvrije stadscentrum, wat Gent uitermate geschikt maakt voor jouw vrijgezellendag.
Na het paintballen kan je samen gezellig iets eten of een feestje bouwen in één van de ontelbare cafés die Gent rijk is.

Klik hier en bekijk de foto’s van ons spectaculaire speelveld!
overlapping-image