Het terrein

In een imposante textielfabriek uit het begin van de 20e eeuw bouwden we een gigantisch speelveld waar je voluit kan paintballen. Deze buitengewone historische setting is uniek in België. Je waant je in je favoriete shootergame of actiefilm.

We gebruikten de ervaring van onze twee vorige terreinen om een nog indrukwekkender en tactischer veld te creëren. Het bestaat uit een deel met schuttersputjes en bunkers met torens en gaat over in een volledig nagebouwd stadje, compleet met kerkje en verschillende huizen. Als vloerbedekking kozen we voor kunstgras dat speciaal voor paintball ontwikkeld werd. Het zorgt voor optimale grip en demping tijdens het spelen. Het speelveld is goed verlicht zodat u optimaal en veilig kan spelen.


Zonder enige twijfel is Paintball Gent de place to be voor jouw groepsactiviteit!

overlapping-image
Paintball Gent Oost-Vlaanderen indoor terrein teambuilding

Het terrein


In een imposant historisch fabriekspand bouwden we een gigantisch speelveld waar je voluit kan paintballen. Je waant je in je favoriete shootergame of actiefilm. We gebruikten de ervaring van onze twee vorige terreinen om een nóg indrukwekkender en tactischer veld te creëren. Het bestaat uit een deel met schuttersputjes en bunkers met torens en gaat over in een volledig nagebouwd stadje, compleet met kerkje en verschillende huizen. Als vloerbedekking kozen we voor kunstgras dat speciaal voor paintball ontwikkeld werd. Het zorgt voor optimale grip en demping tijdens het spelen. Het speelveld is goed verlicht zodat u optimaal en veilig kan spelen.

Zonder enige twijfel is Paintball Gent de place to be voor jouw groepsactiviteit!

Indoor groepsactiviteit Jeep
overlapping-image

Materiaal


Bij Paintball Gent werken we met kwaliteitsmateriaal, namelijk de uitrusting die we als klant zelf ook graag zouden willen gebruiken.


Om te beginnen krijg je van ons bij aanvang van het spel een versgewassen overall in jouw maat. Je speelt met de beste paintballuitrusting op de markt. Je krijgt een goed onderhouden semi-automatisch paintballgeweer: de nieuwste Tippmann FT-12. Dit werkt met perslucht, wat veel beter is dan het onstabiele en eigenlijk achterhaalde CO2 dat op sommige andere terreinen nog gebruikt wordt. We gebruiken comfortabele V-Force maskers, hiermee kan u voluit in alle veiligheid paintballen. Aangezien een goed zicht cruciaal is om optimaal te kunnen spelen, besteden we hier heel veel aandacht aan. Door onze lenzen regelmatig te vernieuwen en tweemaal per sessie te behandelen met een speciaal anti-dampproduct, heb je bij ons steeds een heldere blik op de actie.


Bij Paintball Gent worden geen tweederangspaintballs in alle kleuren van de regenboog gebruikt, wel kwaliteitspaintballs van topmerken. Onze paintballs zijn volledig biologisch afbreekbaar, absoluut niet giftig en vlot uitwasbaar uit de meeste kledij. We raden u voor alle zekerheid toch aan om oude reservekledij en -schoenen mee te brengen. Aarzel niet en boek jouw teamevent bij Paintball Gent!

Materiaal


Bij Paintball Gent werken we met kwaliteitsmateriaal, namelijk de uitrusting die we als klant zelf ook graag zouden willen gebruiken.


Om te beginnen krijg je van ons bij aanvang van het spel een versgewassen overall in jouw maat. Vervolgens speel je met de allerbeste paintballuitrusting op de markt. Je krijgt een goed onderhouden semi-automatisch paintballwapen: de nieuwste Tippmann FT-12. Dit werkt met perslucht, wat veel beter is dan het onstabiele en eigenlijk achterhaalde CO2 dat op vele andere terreinen nog gebruikt wordt. We gebruiken comfortabele V-Force maskers, hiermee kan u voluit in alle veiligheid paintballen. Aangezien het bedampen van de lens bij paintballmaskers vaak een groot probleem is, wordt bij Paintball Gent de grootste zorg besteed aan het voorkomen hiervan.


Bij Paintball Gent worden geen tweederangs/overschot paintballs in alle kleuren van de regenboog gebruikt, wel kwaliteitspaintballs van topmerken. Onze paintballs zijn volledig biologisch afbreekbaar, absoluut niet giftig en vlot uitwasbaar uit de meeste kledij. We raden u voor alle zekerheid toch aan om oude reservekledij en -schoenen mee te brengen. Aarzel niet en boek jouw teamevent bij Paintball Gent!