Teambuilding
Naast honderden scholen, sportverenigingen, jeugdbewegingen en dergelijke kunnen we intussen talloze bedrijven toevoegen aan onze lange lijst met tevreden klanten.

Het is geen toeval dat paintball erg vaak gespeeld wordt in het kader van een teambuildingsessie voor bedrijven. Er zijn weinig activiteiten waarmee men op enkele uren tijd de deelnemers samen zo'n onvergetelijke ervaring kan bezorgen als bij paintball!
Samenwerking en communicatie zijn belangrijke factoren die het verschil maken tussen winst en verlies, net als in de professionele sfeer.
Ook voor een incentive bent u bij ons aan het juiste adres: onze activiteit is ideaal om klanten te belonen en aan u te binden, medewerkers te motiveren, etc.
Verschillende grote events (de lancering van de Hitman-DVD in de Benelux, de release van de film '28 weeks later' in samenwerking met Studio Brussel, opnames van het gaming programma Gunk op TMF, opnames voor KBC Gouden Vleugels, ...) werden een succes op ons terrein.

Indien u voor of na het paintballen een hapje wil gaan eten met de groep, dan kunnen we u enkele restaurants aanraden op een boogscheut van onze zaak waar eerdere groepen erg tevreden over waren.

Neem hieronder gerust een kijkje bij de referenties voor enkele van de bedrijven die reeds kozen voor Paintball Gent.


Referenties