Reserveren bij Paintball Gent
Paintball Gent is 7 dagen op 7 open, dit na reservatie.

Reserveren bij Paintball Gent kan vanaf 16 personen. Gezien de grootte van het terrein raden we u aan met meer spelers te komen. We reserveren het terrein steeds exclusief voor uw groep, we mengen nooit verschillende groepen onderling. U speelt dus enkel met uw vrienden, collega's, familie, ... ; niet met onbekenden, iets wat het plezier en de sfeer uiteraard ten goede komt! Samen met hen beleeft u een onvergetelijke sessie!

Individueel komen paintballen is niet mogelijk bij ons, paintball is een groepssport!

Een sessie duurt ongeveer drie uur. Per dag zijn er drie sessies mogelijk:

10u00 - 13u00
14u00 - 17u00
18u00 - 21u00


Afhankelijk van andere reservaties zijn deze uren op weekdagen uitzonderlijk licht wijzigbaar, contacteer ons hiervoor indien u dit wenst.

Opgelet: de minimumleeftijd om te paintballen is 14 jaar!
Voor jongere spelers van 10 t.e.m. 14 jaar oud bieden we aparte kinderpaintballsessies. Let op: dit is een aparte sessie voor tieners, die doorgaat op bepaalde uren en dit dient afzonderlijk gereserveerd te worden. Spelers jonger dan 14 jaar kunnen dus NOOIT deelnemen aan een gewone paintballsessie.


Prijzen
De prijs per persoon bedraagt 30 euro, voor dit bedrag kan u beschikken over ons terrein, een paintballwapen, een paintballmasker, een propere overall, 100 paintballs en een B.A.-verzekering. Extra paintballs kosten 7,5 euro per 100 stuks, voor zover we weten is dat zowat de goedkoopste prijs in België. U wordt tijdens de sessie continu begeleid door ons ervaren team.

Korting voor grotere groepen:

25 + 1 gratis: vanaf 26 personen speelt één persoon gratis (bijvoorbeeld degene die zich de moeite heeft getroost om de reservatie en het voorschot te regelen, de jarige of een ander feestvarken van dienst, … ), die persoon betaalt geen toegangsgeld.

Bij groepen van meer dan 35 personen krijgt iedereen bij aanvang 150 paintballs (in plaats van 100) en een gratis drankje na de sessie, dit komt neer op een korting van meer dan 5 euro per persoon! De kortingen kunnen niet gecombineerd worden.

Reserveer nu via e-mail!


Voorschot
Er dient een voorschot van 240 euro per groep te worden betaald, dit is een voorschot van 15 euro per speler, voor minimum 16 spelers. Indien u met meer dan 16 komt, hoeft u voor de extra spelers geen voorschot te betalen. Zij betalen dan gewoon bij ons ter plaatse.

Het voorschot moet ten laatste drie weken voor de speeldag op onze rekening staan. In bepaalde gevallen is die termijn bespreekbaar.

Het voorschot van de hele groep moet in één keer overgeschreven te worden, dus niet voor elke persoon afzonderlijk. Het rekeningnummer is BE21 7360 0120 6403. Vermeld alstublieft uw naam, datum en het startuur van de sessie in de mededeling.

Betaalde voorschotten worden nooit terugbetaald.

Wij aanvaarden Sodexo Sport & Culture Pass.

sodexo_sport_culture_pass


U kan bij ons een mooie cadeaubon kopen met een zelf te kiezen bedrag als verrassing voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Indien gewenst kunnen we deze ook naar u opsturen. Contacteer ons voor meer info!

cadeaubon-front cadeaubon-back