U bent op zoek naar een onvergetelijk verjaardagsfeestje? Iets origineels om het einde van de examens te vieren? Een memorabele uitstap met de sportclub?

Tieners kunnen vanaf nu bij ons terecht voor een aparte paintballsessie: een coole en originele uitstap voor tieners van 10 tot en met 14 jaar oud.

Deze kinderpaintball wordt gespeeld met speciale paintballgeweren die minder hard schieten alsook met kleinere paintballs: een stoere en veilige activiteit!

De spelers worden van begin tot einde begeleid door ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat alles vlot verloopt: uw kind is bij ons in goede handen. Er worden nooit verschillende groepen gemengd, u speelt dus nooit tegen onbekenden. Dit is uiteraard veel leuker!

Kinderpaintball kan vanaf 10 jaar tot en met 14 jaar oud.
Dit is mogelijk op:

  • woensdagnamiddag van 13u30 tot 15u of van 15u30 tot 17u.
  • zondagvoormiddag van 9u30 tot 11u of van 11u30 tot 13u.
  • tijdens schoolvakanties op weekdagen (niet op feestdagen) van 9u30 tot 11u, van 11u30 tot 13u, van 13u30 tot 15u en van 15u30 tot 17u.


Een sessie voor kinderpaintball duurt steeds anderhalf uur. Kostprijs: 30 euro per persoon inclusief een propere overall in ieders maat, een paintballmasker, een paintballwapen met 100 startpaintballs en 1 herlading van 100 paintballs, een drankje en een zakje chips in de pauze en uiteraard ook alle begeleiding door ons ervaren team. Extra paintballs kosten 7,5 euro per herlading van 100 stuks. De kinderen komen meestal toe met de 200 paintballs die in de prijs inbegrepen zijn.

Het minimum aantal spelers voor een kinderpaintballsessie is 12. Indien u met minder dan 12 spelers wil komen, dan kan dit, we vragen echter wel de toegangsprijs voor 12 personen (12 x 30 euro). Twaalf personen lijkt misschien veel, maar eens u rondvraagt bij vrienden, familie, klasgenoten, in de sportclub, … komt u waarschijnlijk snel aan meer spelers.

Opgelet: Kinderen kunnen NIET meespelen met een gewone 'volwassen' paintballsessie, daarvoor is de minimumleeftijd 14 jaar oud.

Kinderpaintball is -zoals de naam het al zegt- enkel voor kinderen en is dus niet toegankelijk voor volwassenen. Indien het gaat over begeleiders of iets oudere kinderen, kan na overleg met Paintball Gent besloten worden om dit uitzonderlijk toch toe te laten.

Reserveer nu uw sessie via mail op info@paintballgent.be! Vermeld alstublieft duidelijk dat het over een kinderpaintballsessie gaat.


Voorschot kinderpaintball:
Er dient een voorschot van 240 euro per groep te worden betaald.
Het voorschot moet drie weken vóór de speeldag op onze rekening staan. In bepaalde gevallen is die termijn bespreekbaar.

Het voorschot van de hele groep moet in één keer overgeschreven te worden, dus niet in aparte stortingen voor elke persoon afzonderlijk. Het rekeningnummer is BE21 7360 0120 6403. Vermeld alstublieft het woord “Kinderpaintball”, uw naam, de datum en het startuur van de sessie in de mededeling.

Betaalde voorschotten worden nooit terugbetaald.